Zekeringkast aansluiten

Woon je in een ouder huis of ben je de eigenaar van een nieuwbouwhuis? Dan kom je er waarschijnlijk niet onderuit om een vervangende of nieuwe zekeringkast te plaatsen. Op deze pagina geven wij je informatie over alles dat je moet weten voordat je overgaat op het plaatsen of laten plaatsen van een zekeringkast.

Lees meer: Zekeringkast aansluiten

Een schakelaar aansluiten

Een schakelaar aansluiten

Als je in je huis een op een bepaalde plek een lamp wilt hangen, kan mogelijk zijn dat je deze moet verbinden met een schakelaar. Soms is er geen bestaande schakelaar aanwezig en moet je een schakelaar aansluiten. Heb je niet veel verstand van een schakelaar aansluiten, dan kun je de schakelaar laten aansluiten door een elektricien. Wil je toch zelf een schakelaar aansluiten dan moet je wel het nodige weten over de verschillende soorten schakelaars.

Lees meer: Een schakelaar aansluiten

Stopcontact laten plaatsen door een elektricien

Stopcontact laten plaatsen door een elektricien

Stopcontacten zijn onmisbaar in huis. Vooral op plekken, zoals de keuken, waar je van doen hebt met veel verschillende elektrische huishoudapparaten, is het hebben van genoeg stopcontacten geen overbodige luxe. Vaak komt het ook voor dat je aan het klussen bent en net op de plek waar je het nodig hebt, is geen elektriciteit en dus geen stopcontact aanwezig. Je moet dan in de weer met verlengsnoeren, wat het project er niet veiliger op maakt. In dit soort gevallen kan het nodig zijn om een stopcontact te laten plaatsen of als er wel elektriciteit in de buurt is een stopcontact te verplaatsen.

Lees meer: Stopcontact laten plaatsen door een elektricien

Aarding laten plaatsen & aansluiten

Aarding laten plaatsen & aansluiten

Wil je een elektrische aarding laten plaatsen in je woning of een keuring van je stopcontact? Dan zit je goed bij Elektricien MSM! Een aarding of aardingspen is een onzichtbare beveiligingsmethode van de elektrische installatie die zaken als elektrocutie en brand in deze installatie helpt te voorkomen. Wanneer het tijd is om een elektrische aardingspen in de installatie te plaatsen zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Is er reeds een elektrische aarding aanwezig in je woning, dan kan het nodig zijn om een nieuwe versie te laten plaatsen.

Lees meer: Aarding laten plaatsen & aansluiten

Elektriciteit leggen

Elektriciteit leggen

Elektriciteit: het is iets wat we in de huidige maatschappij zeker niet kunnen missen, of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijf. Elektriciteit leggen of laten leggen is dan ook een belangrijke stap om wooncomfort te creëren en bedrijfsprocessen naar behoren te doen verlopen. Niettemin is het een klus waar heel wat bij komt kijken. De eerste vraag die je jezelf al moet stellen is: leg ik zelf de elektriciteit in mijn woning of pand, of laat ik dat over aan een specialist?

Lees meer: Elektriciteit leggen

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MS. Alle Rechten Voorbehouden