Elektrische Installatie Renovatie

Er staan veel oudere huizen, en vaak is de elektriciteit daar niet efficiënt aangelegd. Woont u nu in een ouder huis en wilt u uw elektrische installatie laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar voordat we verder gaan willen we u even uitleggen wat de renovatie van uw elektrische installatie nu precies inhoudt en wat dat u kan opleveren.

Wat houdt de renovatie van uw elektrische installatie precies in?

Net zoals bij de renovatie van een oud gebouw, houdt de renovatie van de elektrische installatie in dat alle verouderde onderdelen van uw installatie vervangen worden door nieuwe. Een aantal zaken waar het vaak mis gaat na een bepaalde tijd zijn de:

  • Elektrische bedrading in de muur
  • Bepaalde stopcontacten werken niet meer
  • Uw meterkast is verouderd
  • U heeft vaak last van kortsluiting

Wanneer u een van deze dingen nodig heeft dan is een renovatie van de elektrische installatie een goede keuze voor u. Naast het feit dat u minder last zult hebben van inefficiënties qua stroom zijn er nog meer voordelen.

Voordelen van uw elektrische installatie renoveren

Om te beginnen zal een renovatie ervoor zorgen dat alle stroom effectiever gebruikt zal worden. Dat betekent dat uw energierekening lager zal uitvallen. Daarnaast zal uw huis veiliger zijn omdat u minder vaak kortsluiting kan verwachten. Ook ziet u vaak dat in oudere huizen de elektrische bedrading soms open en bloot ligt. Niet alleen geeft dit een oude uitstraling – het is ook nog eens erg gevaarlijk voor de bewoners.

En wilt u nieuwe stopcontacten of bent u aan het verbouwen? Dan is dit de perfecte tijd voor een renovatie van uw elektrische installatie . Neem voor meer informatie contact op met Elektricien via info@elektricien-MSM.be zodat wij een specifiek plan op maat kunnen opstellen voor uw elektrische installatie !

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden