Elektrische Storingen Oplossen

Een van de minder fijne ervaringen wanneer u een nieuwbouw woning heeft is wanneer u kort na de bouw hiervan problemen ervaart met de elektriciteit. Plotseling doet de stroom het niet meer door uw hele huis of u ervaart specifieke problemen in de woonkamer. Een elektrische storing kan erg onhandig zijn, zeker wanneer het avonds is en/of u bezoekers thuis heeft. Vandaar dat wij u in dit artikel zullen helpen wat te doen om elektrische storingen oplossen .

Het oplossen van elektrische storing : tips

Om te beginnen is het belangrijk dat u weet of u te maken heeft met een elektrische storing van het netwerk of dat het apparaat in kwestie niet werkt. Wat we hiermee bedoelen is het volgende: u komt thuis van werk na een lange dag en wilt de TV aanzetten. Echter doet deze het niet. Nu kan het zijn dat u een elektrische storing heeft of dat uw TV zelf niet meer werkt. Kijk even of de lampen en andere apparaten in de woonkamer het doen. Zo ja, dan is het hoogstwaarschijnlijk geen elektrische storing . Zo nee, lees verder:

Elektrische storing zelf oplossen

Nu moet u naar de meterkast gaan om te kijken of er kortsluiting is geweest. Na kortsluiting zal de aardlekschakelaar altijd omgeschakeld worden en de stop van (in ons geval) de woonkamer zal gesprongen zijn.

  • Schakel de aardlekschakelaar
  • Vervang de gesprongen stop
  • Kijk nu of u de TV weer aan kunt zetten

Mocht dit niet geholpen hebben om uw elektrische storing op te lossen dan heeft u waarschijnlijk met een groter probleem te maken dan een simpele kortsluiting. Neem direct contact op met een professionele elektricien om ervoor te zorgen dat u weer snel elektriciteit hebt. U wilt immers niet in het donker zitten!

Neem vandaag nog contact op voor al uw elektriciteitswerken .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden