Elektrische Installatie Nieuwbouw

Opzoek naar Elektrische Installatie Nieuwbouw ?

Wanneer u bezig bent met het bouwen van uw nieuwe huis in – of plannen hiervoor maakt – moet u rekening houden met veel verschillende onderdelen die allemaal erg belangrijk zijn in het nieuwe huis. Een daarvan is de elektriciteit en hoe u deze in uw huis wilt hebben. In dit artikel zullen we u uitleggen wat alle onderdelen van de elektrische installatie in uw nieuwbouw woning zijn en waar u rekening mee moet houden wanneer u deze geïnstalleerd wilt hebben.

Onderdelen van Elektrische Installatie Nieuwbouw

Bij een elektrische installatie in een nieuwbouw huis komt veel kijken. Het moet namelijk aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoen, maar ook wilt u dat alles zo efficiënt mogelijk wordt aangesloten. U wilt namelijk genoeg stopcontacten voor al uw elektrische apparaten. Hier een kort overzicht van alle onderdelen van een elektrische installatie in een nieuwbouw woning :

  • Het complete stroom netwerk aanleggen in uw huis (kabels, leidingen en buizen)
  • Schakelaars en stopcontacten in de muur inbouwen
  • De meter kast aansluiten en werkend maken
  • Verdeelinrichting (hoofdschakelaar, aardlekschakelaar, smeltveiligheid, groep schakelaar en de aardrail) installeren
  • Een TV en telefoonaansluiting in de woonkamer
  • Eventueel het toevoegen aan rookmelders aan woonkamer/overloop

Uiteraard moet dit allemaal volgens de wettelijke standaard verlopen. Voor de installatie van leidingen wordt vaak de ingebouwde installatiebuizen die al in het beton zijn ingebouwd. Op die manier hoeft u niet (zelf of door een professioneel bedrijf) de buizen hiervoor aan te leggen in de muren. Dit scheelt veel werk. Ook is het belangrijk dat er zo min mogelijk bochten worden gebruikt zodat de elektriciteitsbedrading zo soepel mogelijk door uw woning kan worden aangelegd. Neem vandaag nog contact op met uw elektricien .

Mocht u interesse hebben in elektrische installatie in uw nieuwbouw huis , twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via elektricienMS@MSM.be! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u op nemen en een offerte sturen voor uw nieuwbouw woning.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden