Parlefonie en Videofonie

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om de oude deurbel te laten vervangen door een modern systeem. U heeft het vast wel eerder gezien. Wanneer u aanbelt kunt u spreken met de huiseigenaar. Dit is parlefonie. Daarnaast is er ook nog videofonie , waarbij de huiseigenaar kan zien wie er voor de deur staat. Erg handig dus!

Voordelen van parlefonie en videofonie

De eerste parle-en videofonie installaties werden vooral geïnstalleerd in appartmentencomplexen. Aangezien de afstand van de deur van de woning tot de deur van het appartementencomplex vaak erg groot is. Dat betekent niet dat wanneer u in een rijtjeshuis of zelfstandige woning woont, u geen gebruik hiervan kunt maken! Een van de voordelen is namelijk dat u namelijk direct weet wie er voor de deur staat zonder dat u open hoeft te doen.

Wanneer u vaak lastig wordt gevallen door deur-aan-deur verkopers, ziet u direct dat zij voor de deur staan en kunt u dus de deur dicht laten. Een ander voordeel is ook dat uw oude bel vervangen wordt door een moderne parlefonie. Dit zorgt ervoordat uw huis er nog moderner uitziet.

Als laatste is het ook mogelijk om de parlefonie op uw mobiel aan te sluiten. Zo kunt u dus vanaf het gemak van de bank kijken wie er voor u bij de deur staat!

Installatie parlefonie of videofonie

Wanneer u parlefonie of videofonie wilt installeren kan dat op een aantal verschillende manieren. Om te beginnen moet u kiezen of u ook een videoscherm wilt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tussen analoge, 2 draads of digitale systemen en uiteraard kunt u voor het best passende design kiezen. Wij kunnen u helpen met de installatie van parle- of videofonie . Bent u geïntereseerd, neem dan gerust contact op met elektricien en wij zullen snel bij u terug komen!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden