Uitbreiden Bestaande Elektrische Installatie

Opzoek naar uitbreiden bestaande elektrische installatie ?

Een van dingen die zeker is voor uw woning, is dat er een tijd gaat komen waarin u er iets aan gaat veranderen. U wilt een gedeelte van uw hus verbouwen, of u verwacht misschien wel gezinsuitbreiding! Wat dan ook nodig zal zijn, is een uitbreiding van de bestaande elektrische installatie. Dat houdt in dat u uw elektrische netwerk in huis up-to-date houdt met de veranderingen. U vraagt zich misschien af, wat u allemaal kunt doen om uw bestaande eletrische installatie uit te breiden. Simpel, hier een kort overzicht:

  • Het toevoegen van nieuwe stopcontacten en schakelaars
  • Extra bedrading voor een uitbreiding van uw huis
  • Uw elektriciteits netwerk aan de AREI (Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties) laten voldoen

Dit zijn de meest voorkomende uitbreidingen van bestaande elektrische installaties . Vaak is het zo dat hoe langer u in uw huis woont, hoe meer plekken tegenkomt waar het handig zou kunnen zijn om een stopcontact te hebben. Of sommige lichtschakelaars bevinden zich op de verkeerde plek (bijvoorbeeld buiten de kamer waar de lamp licht geeft). In dit soort gevallen is het fijn wanneer u deze zaken kunt verhelpen door een elektricien in te schakelen.

Daarnaast kunnen wij van Elektricien MS u ook helpen wanneer u een complete verbouwing (of uitbreiding) in de planning heeft staan. Of het kan zo zijn dat u in een ouder huis woont waardoor uw stroomnetwerk niet meer aan de wettelijke AREI voldoet. Elke elektricien zorgt ervoor dat bij levering uw bedrading aan de AREI voldoet, echter voor sommige oudere huizen is deze gedateerd. Het is allemaal geen probleem, u kunt het aan ons overlaten om de zwakke punten in uw huis aan te pakken en ervoor te zorgen dat u weer veilig kunt wonen.

Voor meer informatie en offertes voor het uitbreiden van bestaande elektrische installaties , kunt u contact opnemen met elektricien via info@elektricien-MSM.be en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden