Werfkast Arendonk

Uw werfkast Arendonk is een van de essentiële onderdelen wanneer u een huis gaat bouwen. Of u nu een nieuwbouw woning in een buurtwijk in Arendonk wilt bouwen of een pand in het centrum van de stad, met een werfkast Arendonk zorgt u ervoor dat u stroom heeft om de bouw te beginnen. In dit artikel kunt u verder lezen over wat de werfkast Arendonk nu precies doet en hoe de keuring van een werfkast Arendonk verloopt.

Wat doet de werfkast Arendonk precies?

In uw werfkast Arendonk kunt u de volgende onderdelen vinden:

  • Een elektrisch bord
  • Geleiders
  • Een aarding
  • Stopcontacten

De werfkast Arendonk zorgt ervoor dat u tijdelijk stroom kunt gebruiken op het perceel waar u op wilt gaan bouwen. Zeker bij een groot project als het bouwen van een huis is het essentieel dat er elektriciteit aanwezig is. Omdat er vaak nog geen (aangesloten) elektriciteit aanwezig is en u niet uw toekomstige buurman wilt opzadelen met al het extra stroomgebruik is een werfkast Arendonk hiervoor een goede optie. Maar voordat uw netbeheerder toestemming geeft voor het aansluiten van uw tijdelijke werfkast Arendonk moeten zij wel een keuring uitvoeren om de veiligheid te garanderen.

Keuring werfkast Arendonk

Tijdens de keuring van de werfkast Arendonk wordt de veiligheid getest. De keuring houdt het volgende in:

  • Het elektrisch bord en de aarding wordt nagekeken
  • De maximale verliesstroom mag 300mA zijn
  • Er moeten minimaal twee automaten en 2 stopcontacten aanwezig zijn
  • Ook kijkt de keurder naar de spreidingsweerstand van de aarding, isolatiemeting continuïteitsmeting.

Het is belangrijk dat de keurder altijd goed bij de werfkast Arendonk kan. Dat is uw taak! Bent u van plan om te gaan bouwen en wilt u een werfkast Arendonk op uw terrein neem dan contact op met Elektricien Arendonk? Wij kunnen u helpen met de installatie van de werfkast Arendonk en ervoor zorgen dat deze de keuring doorstaat. Zo kunt u dus met een veilig gevoel beginnen met uw project!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Elektricien MSM. Alle Rechten Voorbehouden